B&B

Onze B&B is gezellig aangekleed en biedt een slaapkamer, wc en douche en eigen woonkamer met keuken.

De B&B is gelegen tussen de 2 natuurgebieden Fochtelooerveen van natuurmonumenten https://www.natuurmonumenten.nl/natuurgebieden/fochteloerveen en Fries Drentse woud van staatsbosbeheer https://www.nationaalpark-drents-friese-wold.nl . Binnen 2 kilometer en 4 kilometer vind je fantastische fiets en wandelroutes door de bossen, zandverstuiving, over de heide, maar je mag ook met je paard komen om deze mee te nemen door de fantastische natuur en voor kan je aanmeren met je boot en een overnachting beleven in onze B&B.

op 2 kilometer afstand is attractie en verkeerspark Duinen Zathe gelegen waar de kinderen zich prima kunnen vermaken http://www.duinenzathe.nl

Op het eigen erf kun je overdag de verschillende activiteiten boeken, maar avonds als er geen klanten op het erf zijn, kun je lekker met je boek plaatsnemen in 1 van de tuinen of lekker tussen de dieren wandelen en knuffelen.

Het ontbijt wordt verzorgd met onze heerlijke eigen producten van eigen erf en daarnaast streekproducten om zo ook tijdens het verblijf een lekkere belevenis van de streek te krijgen.

Wil je een overnachting boeken? Neem contact op voor de beschikbaarheid.

Availability Calendar

  Available   Partially Reserved   Not Available

B&B aan de diek

Geniet van rust en ruimte. De slaapkamer is voorzien van toilet en douche inpandig, In de woonkamer is eventueel een slaapbank en zitje. Ook is er een keukenblokje aanwezig.
January 2023 1 Sun 2 Mon 3 Tue 4 Wed 5 Thu 6 Fri 7 Sat 8 Sun 9 Mon 10 Tue 11 Wed 12 Thu 13 Fri 14 Sat 15 Sun 16 Mon 17 Tue 18 Wed 19 Thu 20 Fri 21 Sat 22 Sun 23 Mon 24 Tue 25 Wed 26 Thu 27 Fri 28 Sat 29 Sun 30 Mon 31 Tue

Het is ook mogelijk om onderstaand contact formulier in te vullen en op deze manier een boeking te maken.