B&B

Onze B&B is gezellig aangekleed en biedt een slaapkamer, wc en douche en eigen woonkamer met keuken.

De B&B is gelegen tussen de 2 natuurgebieden Fochtelooerveen van natuurmonumenten https://www.natuurmonumenten.nl/natuurgebieden/fochteloerveen en Fries Drentse woud van staatsbosbeheer https://www.nationaalpark-drents-friese-wold.nl . Binnen 2 kilometer en 4 kilometer vind je fantastische fiets en wandelroutes door de bossen, zandverstuiving, over de heide, maar je mag ook met je paard komen om deze mee te nemen door de fantastische natuur en voor kan je aanmeren met je boot en een overnachting beleven in onze B&B.

op 2 kilometer afstand is attractie en verkeerspark Duinen Zathe gelegen waar de kinderen zich prima kunnen vermaken http://www.duinenzathe.nl

Op het eigen erf kun je overdag de verschillende activiteiten boeken, maar avonds als er geen klanten op het erf zijn, kun je lekker met je boek plaatsnemen in 1 van de tuinen of lekker tussen de dieren wandelen en knuffelen.

Het ontbijt is optioneel en wordt verzorgd met onze heerlijke eigen producten van eigen erf en daarnaast streekproducten om zo ook tijdens het verblijf een lekkere belevenis van de streek te krijgen.

Het is mogelijk om onderstaand contact formulier in te vullen en op deze manier een boeking te maken.